Bun venit, Sonia iti ureaza shopping placut!

Contul meu


Ploiesti, Prahova

0725 654 320

Cart

Bun venit, Sonia iti ureaza shopping placut!

Informatii despre livrare

Livrarea se face  pe tot teritoriul Romaniei iar produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Livrarea comezilor se face prin doua metode:

1. Curier rapid (Urgent Curier). Timpul de livrare prin Urgent Curier este 24h daca plasati comanda pana in ora 16 PM sau 48h daca plasati comanda dupa ora 16PM a zilei respective. Costul de livrare este de 13 lei la comenzile cu valoare pana in 100 Lei si gratuit pentru cele ce depasesc aceasta suma.

2. Posta Romana. Timpul de livrare prin Posta Romana este cuprins intre 2 – 4 zile lucratoare (in orice localitate din tara). Costul de livrare este de 9 lei la comenzile cu valoare pana in 50 Lei si gratuit pentru cele ce depasesc aceasta suma.    Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sau Posta Romana sa livreze la timp, fapt pentru care Bijuterii-unicat.com nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.