Bun venit, Sonia iti ureaza shopping placut!

Contul meu


Ploiesti, Prahova

0725 654 320

Cart

Bun venit, Sonia iti ureaza shopping placut!

Privacy Policy

Privacy&Cookie Policy

Prezentul Website nu colecteaza informatii in mod automat, cu exceptia informatiilor continute in cookies.

Cookie-urile sunt date stocate pe computer, in mod special fisiere text, care sunt stocate inechipamentul pe care il foloseste Utilizatorul care acceseaza Website-ul si au ca scop utilizarea paginilor Website-ului. Cookie-urile contin de obicei numele paginii web de unde provin, timpul de stocare pe echipamentul Utilizatorului si un numar unic.

Operatorul Website-ului Bijiuterii-Unicat.ro este entitatea care plaseaza cookie-uri pe echipamentul Utilizatorului care acceseaza Website-ul si care are acces la aceste cookie-uri cu respectarea stricta a prevederilor legale aplicabile in Romania si in Uniunea Europeana in ceea ce priveste confidentialitatea si comunicatiile electronice.

Cookie-urile sunt utilizate pentru:

  • adaptarea paginilor Website-ului la preferintele Utilizatorului si optimizarea utilizarii paginilor web; in mod special, aceste fisiere permit identificarea echipamentului Utilizatorului Website-ului si o interfata corespunzatoare a paginii adaptata necesitatilor respectivului Utilizator;
  • crearea de statistici care ajuta la intelegerea modalitatii in care Utilizatorii Website-ului utilizeaza paginile web, pentru a permite perfectionarea structurii si a continutului acestora;
  • mentinerea sesiunii Utilizatorului Website-ului (dupa logare) – astfel incat Utilizatorul sa nu trebuiasca sa reintroduca datele de login si parola in fiecare subpagina a Website-ului.

Website-ul utilizeaza doua cookie-uri de baza: Cookie-urile de sesiune care reprezinta fisiere temporare stocate pe echipamentul Utilizatorului pana in momentul in care acesta se delogheza de pe Website, paraseste pagina web sau inchide software-ul (web browser-ul) si Cookie-urile persistente care sunt stocate pe echipamentul Utilizatorului, pe acea perioada de timp specificata in parametrii cookie-urilor respective, sau pana la momentul in care Utilizatorul le sterge.

Website-ul foloseste urmatoarele tipuri de cookie-uri:

  • cookie-uri esentiale care permit utilizarea serviciilor disponibile pe Website, spre exemplu cookie-urile de autentificare folosite pentru serviciile care necesita autentificarea pe Website;
  • cookie-urile folosite pentru a asigura siguranta, spre exemplu cookie-urile utilizate pentru detectarea fraudei in procedura de autentificare pe Website;
  • cookie-urile de performanta care permit colectarea de informatii cu privire la modalitatea in care este folosit Website-ul;
  • cookie-urile functionale care permit salvarea setarilor selectate de Utilizator si personalizarea interfatei folosite de Utilizator; spre exemplu pentru selectarea limbii sau a regiunii de origine a Utilizatorului, dimensiunea font-ului, vizualizarea paginii web, etc.;
  • cookie-urile pentru Wishlist si Cos de cumparaturi permit salvarea produselor in acestea, pentru ca la urmatoarea accesare a Website-ului Bijiuterii-Unicat.ro aceste setari sa ramana salvate.

In multe cazuri, software-ului utilizat pentru navigarea paginile web (browser-ul web) ii este permis, ca si setare automata, sa stocheze cookie-uri pe echipamentul Utilizatorului. Utilizatorii Website-ului pot schimba in orice moment setarile privind cookie-urile. Aceste setari pot fi schimbate de asemenea maniera astfel incat sa blocheze in mod automat manipularea cookie-urilor din setarile browser-ului web sau astfel incat sa informeze Utilizatorul de fiecare data cand sunt amplasate cookie-uri pe echipamentul Utilizatorului care acceseaza Website-ul. Informatii detaliate privind posibilitatile si modalitatile in care puteti sa gestionati cookie-urile sunt disponibile in setarile software-ului (browser-ului web).

Operatorul website-ului informeaza asupra faptului ca restrictiile impuse in ceea ce priveste cookie-urile pot afecta anumite functii disponibile pe paginile Website-ului.

Cookie-urile amplasate pe echipamentul Utilizatorului Website-ului pot de asemenea sa fie utilizate de agentii de publicitate sau partenerii care coopereaza cu operatorul Website-ului.

In speranta clarificarii acestor aspecte, daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe informatii va rugam sa ne contactati la:

Email: bijuteriisonia@gmail.com

Telefon: +40 765 926 668

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PENTRU UTILIZATORII WEB-SITE-ULUI WWW.BIJIUTERII-UNICAT.RO
RESPECTAREA DREPTULUI LA CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC BIJUTERII-UNICAT SRL, denumita in continuare Bijuterii-Unicat.ro respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate. Aceasta politica rezuma informatiile identificabile personal pe care le putem colecta prin intermediul web-site-ului si modul in care putem utiliza aceste date. Bijuterii-Unicat.ro va culege numai informatii pe care dumneavoastra le oferiti voluntar.

DATELE PERSONALE
Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email sau alte date cu caracter personal in momentul in care este creat un cont nou pe website. De asemenea, datele de mai sus sunt colectate de Barbeka in masura in care aceste date sunt comunicate de vizitator prin telefon.

Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia vizitatorilor pe web-site, cu date personale, acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe web-site in legatura cu respectivul formular. Barbeka si/sau imputernicitii sai vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a vizitatorilor sau in scopurile care sunt prezentatate pe web-site. Pentru acest scop, aceste date pot fi utilizate pentru a contacta utilizatorii in scopurile pentru care acestia le-au furnizat.

Datele cu caracter personal furnizate de catre utilizator pe acest web-site nu vor fi transferate catre nici o terta parte cu exceptia imputernicitilor Bijuterii-Unicat.ro sau in cazul in care se specifica altfel in formularul sau informatiile existente pe web-site. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor si pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului. Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.

Proprietarul acestui site va asigura utilizatorilor dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M.Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa: SC BIJUTERII-UNICAT SRL , cu sediul in Ploiesti, Prahova, Romania..

Exista situatii in care proprietarul site-ului ofera utilizatorilor sai posibilitatea accesarii facile a site-ului incepand cu a doua utilizare, prin memorarea parolei introdusa in prealabil de catre utilizator. Prin activarea optiunii puse la dispozitie de catre proprietarul site-lui, utilizatorul isi da consimtamantul pentru folosirea mijloacelor automate de recunoastere a utilizatorului incepand cu urmatoarea utilizare. Proprietarul site-ului garanteaza ca informatiile obtinute in acest mod vor fi utilizate in exclusivitate pentru destinatia mentionata mai sus.

PRELUAREA SI PRELUCRAREA ANONIMA A DATELOR
Puteti vizita acest site de web fara a ne comunica identitatea dumneavoastra. Vom culege informatii informatii generale, precum tipul de browser pe care il utilizati, fisierele pe care le solicitati si numele domeniului si tara din care solicitati informatiile. Aceste informatii pot fi folosite in scopuri statistice; veti ramane un utilizator anonim.

METODE DE PLATA
Bijuterii-Unicat.ro accepta modalitati de plata cu cardul, aceasta fiind efectuata pe platformele procesatorilor de plati, MOBILPay avand acces doar la confirmarea efectuarii tranzactiei.

CONFIDENTIALITATE
Siguranta datelor trimise de dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Inainte de a fi transmise pe internet, acestea vor fi securizate. De asemenea, in vederea asigurarii confidentialitatii si integritaţii datelor cu caracter personal, Bijuterii-Unicat.ro a implementat masuri tehnice si organizatorice de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal.

COOKIES
Unele dintre paginile noastre de web pot conţine fisiere temporare (“cookies”), care reprezintă date ce pot fi trimise către browserul dumneavoastră de web şi memorate în computerul dumneavoastră. Acest lucru permite serverului nostru să vă “recunoască” atunci când vizitaţi web-site-ul în viitor. Majoritatea browserelor de web pot fi configurate să nu accepte cookies sau să vă anunţe când un cookie este trimis către dumneavoastră, mai multe detalii legate de politica cookie gasiti aici

PROTOCOL DE ACCES
Accesul dumneavoastra la acest site de web poate fi permis pe baza in baza unui protocol. Bijuterii-Unicat.ro isi rezerva dreptul de a folosi aceste informatii in exclusivitate in scopuri statistice, pentru a-si putea imbunatati anumite produse, concepte de service si site-ul de web.

ACORDUL UTILIZATORULUI
Prin folosirea oricaror mijloace automate de transmitere a informatiei (i.e: optiuni de genul “sunt de acord”, “ok”, “trimite”, etc), utilizatorul confirma ca a citit si inteles prezenta prezenta Politica de Confidentialitate si ca este de acord cu continutul acesteia. Pentru orice nelamuriri cu privire la continutul aceasteia, utilizatorul este rugat sa se adreseze la telefonul consumatorului mentionat in sectiunea “Contact” de pe acest web-site.